Antwerpen Proeft week eerder in 2017 Jaarlijks culinair festival kiest voor lange weekend 1 mei

12 oktober, 2016

ANTWERPEN, 12-10-16 --- Culinair festival Antwerpen Proeft maakt zijn data voor 2017 bekend. De elfde editie van 'de grootste culinaire show van België' (Gazet van Antwerpen) en 'dé place to be voor fijnproevers' (Knack Weekend) heeft plaats van vrijdag 28 april t.e.m. maandag 1 mei 2017.

De tiende jaarlijkse editie van Proeft brak alle records. Op de affiche van 2016 stonden onder anderen Jeroen Meus met Würst, Nathalie Meskens met haar Thaise restaurants, Piet Huysentruyt, Sepideh Sedaghatnia (van 'Mijn Pop-uprestaurant' op VTM), Roger van Damme (Njam!), Bart De Pooter met AEG en Sergio Herman met Duvel.

Ook in 2017 zullen bekende koppen, sterrenchefs en de betere restaurants aan de Antwerpse Waagnatie 'signature dishes' aanbieden tegen een fractie van de gangbare prijs. Kookdemonstraties, workshops en kooklessen met professionals zijn een andere attractie van het vierdaagse Proeft, net als een onbetaalbaar uitzicht op de Schelde en instant vakantiegevoel.

'We gaan resoluut door op de ingeslagen weg,' vertelt Claudia Engelen van het organisatorenduo. 'Tijdens het lange weekend van 1 mei 2017 zullen we onze bezoekers weer plezieren met nieuwe verrassingen.'

Antwerpen Proeft / Taste of Antwerp is vier dagen proeven, zien en beleven, fun met vrienden en familie, en onvervalste gezelligheid. Ontmoet nationale en internationale topchefs en tv-koks en check hun lekkerste creaties. Maak kennis met de mooiste foodtrucks van België en Nederland. Ontdek nieuwe smaken en culinaire trends bij de stands van producenten en shops. Geniet van de beste bieren, wijnen en cocktails. En pik een gratis masterclass mee in het AEG Proeft Theater of waag je in de AEG Cooking Club aan een gratis kookles.

De online ticketverkoop voor Antwerpen Proeft 2017 gaat van start op 10 december 2016.

Meer informatie: www.proeft.be en www.facebook.com/AntwerpenProeft
 

 

 

Print deze pagina

Newsletter